InfoServ Accident Recorder

С модулa InfoServ Accident Recorder клиентите на InfoServ вече могат сами да управляват гласовите съобщения на техния IVR. Техните клиенти ще чуват тези съобщения когато се обадят на телефоните на call-центъра.

Чрез InfoServ Accident Recorder към IVR скрипта може да се зададе едно или няколко звукови съобщения, които да се изпълнят когато даден клиент избере тази точка. Тези звукови съобщения най-често са за:
– допълнителна информация за избраната точка/услуга;
– рекламна информация (за нови продукти/услуги);
– информация за промоции (промоционални кампании);
– информация при технически аварии/проблеми;
– промяна на работно време или начин на работа;
– и много други.

Със своя изчистен дизайн InfoServ Accident Recorder е модул, с който много лесно и бързо всеки ще може да създаде ново, да промени съществуващо или пък да премахне дадено звуково съобщение от определена част на IVR скрипта, което улеснява максимално нашите клиенти и им спестява време.

Системата разполага със собстен вграден звуков рекордер, чрез който можете за секунди да запишете едно или няколко нови звукови съобщения и да ги позиционирате на желаните от Вас места в IVR скрипта. Тази функционалност е изключително ценна, когато трябва да се реагира бързо в случаи на технически аварии/проблеми или когато трябва да се предостави важна информация на клиентите в максимално кратък срок.