InfoServ FREE Conference

InfoServ FREE Conference е най-новата услуга на „ДАН електроник” ООД, достъпна на националния сайт www.conference.bg или mtel.conference.bg . Тя позволява провеждане на телефонни конференции с неограничен брой участници. Участниците нямат нужда от компютър или интернет, а само от телефон.

InfoServ FREE Conference позволява използване на неограничен брой линии. Потребителите сами определят датата и часа на конферентния разговор. Организаторът на конференцията съобщава код за достъп на останалите участници по удобния за него начин- чрез е-мейл, SMS, по телефона и др. Всеки участник може да се присъедини към разговора в удобен за него момент като въведе своя код за достъп. Продължителността на един разговор и броят на конференциите също са неограничени. Организаторът определя участниците и единствен има достъп до записите и историята на проведените разговори. Записът на конференцията може да бъде свален от сайта и изпратен в удобен формат.

Услугата не изисква месечни или еднократни вноски от участниците в конференцията. Те заплащат единствено телефонните разговори спрямо тарифата на своя телефонрн оператор към номера на конференцията. За провеждане на конференции е достатъчно потребителят да се регистрира на сайта www.conference.bg или mtel.conference.bg. InfoServ FREE Conference цели да осигури бърз и лесен начин за осъществяване на телефонната комуникация. Услугата е достъпна 24 часа 7 дни в седмицата. Едно от основните предимства са кратките срокове, в които може да бъде организирана срещата. Съставянето на списъка с участниците отнема няколко минути, а стартирането на конференцията става с едно кликване на мишката.

Всеки бизнес се нуждае от активна и навременна комуникация. За InfoServ FREE Conference нито местоположението и броят на участниците, нито времевия пояс, в който се намират, са важни. Услугата е изключително подходяща за организиране на виртуални срещи и съвещания на международно ниво, например с чужди инвеститори или техните филиали в България. InfoServ FREE Conference е удобна за фирми с множество отдалечени офиси, международни партньори, както и организации, провеждащи чести съвещания. Може да се използва за търговски преговори, обсъждания или ежедневен сутришен брифинг, за срещи с доставчици, проджект мениджмънт, мотивационни и обучаващи семинари, кризисни съвещания, училищни срещи, семейни събирания и др. На всеки потребител се осигурява качествена връзка и безпроблемен достъп до конференцията.

InfoServ Customer Manager също предлага опция InfoServ Conference. Тя е с характеристиките на InfoServ FREE Conference, но има и много други предимства.